Kövess minket!
  
     

A rádiófrekvenciás zsírolvasztásról szakszerűen

A rádiófrekvenciás zsírolvasztásról szakszerűen
2017, április 3.

A tavasz beköszöntével elérkezett a jó idő, lassan lecserélhetjük ruhatárunkat, elfelejthetjük a réteges öltözködést és elővehetjük a rövidebb ruhadarabokat. Sokan a tavasz elején kezdenek neki az alakformálásnak, hogy a nyári fürdőruhás időszakra tökéletes alakot nyerjenek el. Manapság már megannyi lehetőség adott az alakformálásra, edzőtermek, különféle edzések, amik segítenek, hogy leadjuk a télen felgyülemlett fölösleges kilókat. Ebben a rohanó világban azonban sok embernek nincs ideje a mindennapos edzésre a munka és egyéb elfoglaltságok mellett. Ilyen esetekben segíthetnek a különféle kezelések, amik gyors és hatásos eredménnyel szolgálnak. Az egyik legújabb kezelés, a rádiófrekvenciás zsírbontás, amely egyenesen a zsírszövetekre hat így elősegítve a bőr feszességét és a fogyást.

De mi is pontosan a rádiófrekvenciás zsírbontás? A rádiófrekvenciás zsírbontás során a rádiófrekvenciás sugarak hatnak az illető bőrébe és felgyorsítja a vér oxigén ellátását, továbbá a zsírsejtek kiürülését. A rádiófrekvenciás zsírbontás hatására feloldódnak a zsírsejtek, és zsugorodik a zsírréteg, nő a különféle rostok termelődése, kollagén, elasztin, ezáltal feszesedik a bőr a kezelt bőrfelületen. A rádiófrekvenciás zsírbontás előnye, hogy pár alkalom alatt több ruhaméretet is fogyhat a kezelt személy, lelassítja a sejtek és a bőr öregedését, energikusabbá teszi az embert, kisimulnak a ráncok, feszesebb lesz a bőr, továbbá a megereszkedett bőrfelületek újra tartás kapnak. A rádiófrekvenciás zsírbontás több területen is alkalmazható, például cellulit kezelés, testformázás, zsírbontás, bőrfeszesítés, arcfiatalítás, de a kezelés által a szülés után is visszanyerhető a szülés előtti alak.

A rádiófrekvenciás zsírbontás mindössze húsz-hatvan percet vesz igénybe a mindennapokban, így viszonylag rövid kezelések által, gyorsan elérhető a kívánt forma. Ha Ön is szeretné elérni a rádiófrekvenciás zsírbontás pozitív hatásait, akkor látogasson el honlapunkra a www.santemedbeauty.hu címre és érdeklődjön szolgáltatásunk felől! További kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +3630/ 648-0878 telefonszámon vagy írjon e-mail az info@santemedbeauty.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Ajándékozzon Húsvétra kreatív és ügyességi játékokat!
Ajándékozzon Húsvétra kreatív és ügyességi játékokat!

Saját gyermekének, vagy valaki másnak, aki kedves az Ön számára szeretne Húsvétra hasznos ajándékot adni? A Djeco játékok sorában rengeteg...

Close