Kövess minket!
  
     

Állathamvasztás: az urna, mint végső nyughely a házi kedvencek számára

Állathamvasztás: az urna, mint végső nyughely a házi kedvencek számára
2017, november 2.

Kisállata nem csupán azoknak van, akik kertes házban élnek. A kisebb testű kutyák, cicák, de nyuszik, hörcsögök, papagájok a kisebb lakásokban, bérházakban is otthonra találnak. Kicsi, vagy nagy kutya, kertes ház vagy társasház, mindegyikben van közös. A kedvencek minden gazdinak örömöt okoznak, megszépítik, élettelibbé teszik a mindennapjaikat. Aki esetleg egyedül él, annak is van kivel foglalkoznia, van kihez beszélnie, ha háziállatot tart. Az őszinte szemek, a meleg, puha testek, a barátságos dorombolás, vagy a lelkes csaholás mindig meglágyítják a gazdik szívét. Egy rosszul sikerült nap után, ha az embernek rossz kedve van, az önzetlen állatokra mindig lehet számítani. Ám sajnos az ő életük sem tart örökké. Kinél hamarabb, kinél később, de ugyanúgy elérkezik a búcsú ideje.

Korábban, amikor egy házi kedvenc távozott az örök vadászmezőkre, a gazdái többnyire elásták a tetemet a kertben, vagy egyéb módon szabadultak meg tőle. Azonban a legtöbb gazdi igényli azt, hogy méltó búcsút vehessen, és megfelelő utolsó utat biztosítson szeretett négylábú barátjának. Az állathamvasztás pontosan ilyen lehetőséget kínál!

Az állathamvasztás nem csupán azért előnyös, mert környezetbarát megoldás, de ráadásul a gazdinak segít feldolgozni az állat elvesztését, megkönnyíti a gyász folyamatát. Igen, ilyenkor is gyászról beszélhetünk, hiszen egy barátot veszítünk el, akihez kötődünk! Az állathamvasztás után az állat földi maradványait lehetőség van összegyűjteni, és egy előre kiválasztott urnába helyezni. Az ízléses, akár a hajdanvolt házi kedvencet formázó urna így bekerülhet a lakásba.

A www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalon bővebb tájékoztatást szerezhet az állathamvasztásról, és mindent megtudhat az ehhez kapcsolódó részletekről. Kérdés esetén felveheti velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken. Hívja a +36-30-311-7788-as telefonszámot, vagy írjon üzenetet a honlapunk kapcsolat menüpontja alatt található űrlap kitöltésével!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
zonnenbusz.hu.17.10
Szervezzen csoportos utakat belföldi és nemzetközi személyszállító busszal!

Utazásszervezőként tevékenykedik, vagy időszakosan vállal csoportos utaztatásokat, amelyek céljából jól felszerelt közlekedési eszköz is szükséges? Számtalan lehetősége van, hiszen csodaszép...

Close