Kövess minket!
  
     

Csakra tisztítással a kiegyensúlyozott életért

Csakra tisztítással a kiegyensúlyozott életért
2015, december 30.

A mai felgyorsult világban minden rohamtempóban zajlik. Kulturális és társadalmi változások, a technika fejlődése, és még sorolhatnánk. A rohamos változások gyors, lendületes reakciókat kívánnak minden embertől, mely sokakat megvisel. A túlzott stressz, a sok teher, és az alkalmazkodás sebessége nagy kihívás minden ember számára. Ezek a körülmények gyakran vezetnek szellemi, majd idővel fizikai megbetegedésekhez. Azonban van megoldás: csakra tisztítás!

A csakra az emberi testben elhelyezkedő pszichikai energia egy központi magja. Mind a hindu, mind a buddhista vallásban hatalmas szerepet tulajdonítanak neki. Elnevezése a szanszkrit kerék szóból ered, de gyakran örvénylésnek vagy forgatagnak is fordítják. A hinduizmus szerint az emberi testnek hét fő csakrája van, melyeket az életerőt szállító csatorna köt össze:

  • Múládhára – a „gyökértámasz”, mely a gerinc tövénél helyezkedik el. Szimbóluma a négyszirmú vörös lótusz.
  • Szvádisthána – avagy a „sajáthely”, a nemi szerveknél helyezkedik el. Szimbóluma a hatszirmú fehér lótusz, belsejében a növekvő holddal.
  • Manipura – „ékkőváros”, mely a köldöknél található, szimbóluma pedig a tízszirmú sárga lótusz, belsejében egy hegyére állított háromszöggel.
  • Anáhata – azaz a „megnemütött”, mely a szív tájékán helyezkedik el. Szimbóluma a tizenkét szirmú zöld virág, belsejében két egymást metsző háromszöggel.
  • Visuddha – a „tiszta” mely a toroknál található. Jelképe a tizenhat szirmú kék vagy türkiz lótusz, belsejében ezüst félhold, fehér körben.
  • Ádnya – vagyis a „parancs”, ami a szemöldökök közötti részen található. Itt két kisebb csakra is található, mégpedig a szóma és a manasz. Szimbóluma a lila vagy indigókék színű kétszirmú lótusz.
  • Lótuszcsakra – azaz az „üdvösséghona”, mely a fej fölött található, és különleges jelentőséggel bír. Szimbóluma az ezerszirmú lótusz.

A csakratisztítás során az energiák megfelelő áramlását biztosítják. Ezzel a módszerrel nem csak szellemi, de a fizikai betegségek – melyek pszichikai eredetűek – is kiválóan gyógyíthatóak.

Nálunk fontos, hogy minden ember kiegyensúlyozott és harmonikus életet élhessen, melyhez csakratisztító és egyéb spirituálisszolgáltatásaink kiválóan hozzásegítik. Ha Ön is úgy érzi, hogy energiái nem megfelelően áramolnak, rontás, vagy átok ül magán, forduljon hozzánk bizalommal! Részletekért keresse fel honlapunkat a www.szellemszive.hu oldalon, kérdés esetén pedig vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon a +3670/329-4960-as számon, vagy e-mailben az info@szellemszive.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
takarítás
Éttermek takarítása felsőfokon

Felülmúlhatatlan érzés, amikor rendezett környezetbe érkezhet, és tisztaság jellemzi azokat a helyiségeket, ahol naponta tevékenykedik. Bármilyen üzletről van szó, a...

Close