Kövess minket!
  
     

Fergeteges esték az otthonunkban

Fergeteges esték az otthonunkban
2015, szeptember 30.

Mi lehet annál jobb, mint amikor a barátainkat finom koktéllal tudjuk kínálni akár egy vendégség alkalmával saját otthonunkban? Így akár mi magunk is bártenderek lehetünk egy péntek vagy szombat estére. Válogathatunk a nemzetek színes alkohol kínálatából, rengeteg alapanyag, szín , kivitelezés, és íz szempont szerint is. Hisz ma már minden adott ahhoz, hogy a bártenderek által használt professzionális koktél és barista kellékeket megvásároljuk. Egy gusztusosan tálalt, jól megkomponált ital az este fénypontjává is válhat.

Ihletet is meríthetünk, hiszen ma már számos bár szakosodott koktélok elkészítésére, akár százféle koktélból is kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikusat.

A koktélokat kétféleképp csoportosíthatjuk elkészítésük szerint:

-Hivatalos koktélok, amelyek regisztráltak és nemzetközileg elismertek.

-Fantázia koktélok, amelyeknek pedig csak a képzeletünk szab határt.

A koktélok lehetnek Whiskey, Vodka, Rum, Tequila, Gin, Pezsgő, Bor alapúak, vagy pedig lángoló koktélok.

Elkészítési mód szerint pedig lehet kevert, vagy rázott a koktélunk. Ebben a shakerek nyújtanak maximális segítséget.

Ha már kiválasztottuk, milyen alapú koktélt készítünk és milyen technikával, már csak a díszítés van hátra, melyhez használjunk friss gyümölcsöket, koktélcseresznyét, az esztétikus tálaláshoz pedig koktélszalvétát.

A Minden Ami Bár portál maximálisan kielégítő segítséget, és koktél illetve barista kellék kínálatot nyújt ehhez.

Széles kínálatukban megtalálhatók különböző koktélos poharak, melyek lehetővé teszik a változatos szervírozását az italoknak. Alkoholos italok és koktél alapanyagok minden mennyiségben! Jégdaráló segítségével hűthetjük le az általunk elkészített italt, vagy akár komplett bártender szettet vásárolhatunk magunknak.

Az oldal lehetőséget nyújt számos italfajta megismerésére, és profi szintű elkészítésének elsajátítására. Kategóriákba szedve ismerkedhetünk meg a különböző italfajtákkal, és a hozzájuk tartozó kellékekkel. A tájékozódásra lehetőséget nyújt a www.mindenamibar.com oldalunk, illetve a 06706170280-es telefonszámon nyújtott információk!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
beckbonto.hu
Autók forgalomból való kivonásának lehetőségei

Úgy döntött, hogy autójától meg szeretne válni ideiglenesen, vagy akár véglegesen? Az autó forgalomból történő kivonása jelentős anyagi vonzattal jár,...

Close