Kövess minket!
  
     

Gondoskodjon megfelelően kisállatáról elpusztulását követően is!

Gondoskodjon megfelelően kisállatáról elpusztulását követően is!
2018, augusztus 30.

Elpusztult a kisállata, és nem tudja, hova fordulhat a méltó búcsú céljából? Netán szeretne alaposan informált lenni, mit tehet, ha muszáj lesz kedvencétől örökre elköszönni? Felkészült és tapasztalt szolgáltató segítségével megfelelő módon történik a kisállat hamvasztás, ezt követően pedig otthon, vagy állattemetőben is elhelyezheti a maradványokat.

Szinte mindegyikünk szereti az állatokat, a legtöbben együtt is élünk kutyánkkal, vagy macskánkkal. Sajnos az ő életük rövidebb, mint a sajátunk és embertársainké, ezért fel kell készülnünk az elvesztésükre. Előfordulhat, hogy baleset, vagy betegség miatt a vártnál korábban szükséges elbúcsúznunk kedvencünktől. Ez egyikünk számára sem kellemes helyzet, és nem biztos, hogy tudjuk, mit célszerű ilyenkor tenni. Lehetőségünk van a kisállat hamvasztásra, amely során biztosíthatjuk a méltó búcsút állatunk számára. A kisállat hamvasztást körültekintően végzik az erre specializálódott szolgáltatók. A hamvakat egyénileg kiválasztott urnában helyezhetjük el, amibenkedvencünk hamvait őrizhetjük akár otthonunkban is.

A legnehezebb percekben támogatjuk a Word’s Eye Kft. munkatársaiként. Méltó körülményeket biztosítunk annak érdekében, hogy kedvence utolsó útja is szeretetben teljen. Tisztában vagyunk vele, milyen nehéz elszakadni a szinte családtaggá vált állatoktól, ezért igyekszünk minél könnyebbé tenni a szállítástól az urnába kerülésig tartó folyamatot. A kisállat hamvasztás kulturált módon zajlik, a lehető legtiszteletreméltóbb formája a búcsúnak. Kutya, cica, és más állatok elpusztulása esetén is rendelkezésére állunk. Szerezzen bővebb információt a kisállat hamvasztásról és megbízható szolgáltatásunkról a www.animal-tem.hu internetes oldalunkon!

Döntsön az Ön és környezete számára legelőnyösebb megoldás mellett kedvence elvesztésekor! Búcsúzzon el méltó körülmények között, kisállat hamvasztás segítségével! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bizalommal a 06-30-650-0251-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@animal-tem.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Ha jót akar strandolni – strandmatracok és felfújható, lovagló állatok
Ha jót akar strandolni – strandmatracok és felfújható, lovagló állatok

A strandoláshoz rengeteg dolog kell: víz mindenképp, illetve annak a partja, vagyis a strand maga; enélkül, lássuk be, nem az...

Close