Kövess minket!
  
     

Hajdúszoboszlói hotel várja a hétköznap is kikapcsolódni vágyókat!

Hajdúszoboszlói hotel várja a hétköznap is kikapcsolódni vágyókat!
2020, február 28.

A Barátság hajdúszoboszlói hotel méltán népszerű, olyannyira, hogy hosszú hónapokkal a szezonok előtt már le vannak foglalva a szobáik, így a húsvét is telt házzal döbbenti meg a későn jelentkezőket. A hétköznapokra azonban még bőségesen van hely e hajdúszoboszlói hotelben, így azok számára, akik szeretnék felkavarni az álló vizet és egy kis tavaszi kikapcsolódásra elszabadulni a monoton mókuskerékből, ez a szálló igazi felüdülést fog nyújtani.

A Barátság hajdúszoboszlói hotel rendkívül kedvező áron várja az üdülni vágyókat, a kiszolgálást pedig a környék kiemelt szolgáltatásai között tartják számon. A szálláshelyen rendkívül könnyedén foglalhatunk szobát, akár telefonon, e-mailben vagy az online felületen keresztül. A legjobb árak mellett, biztonságos foglalást, azonnali visszaigazolást, kiváló lemondási feltételeket és közvetlen kapcsolatot kapunk a hotellel. A bőséges szobaválaszték és az extra kedvezmények pedig a bizonytalanokat is meg fogja győzni!

Számos lehetőséggel várják a látogatókat a Hajdúszoboszlón!

A Debrecentől mindössze 22 kilométerre fekvő kis település az Északi-Alföld egyik gyöngyszeme. A 25.000 lakosnál is kisebb város Magyarország egyik legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található. Kiváló gyógyvizek és gyógyfürdők kényeztetik az ide látogatókat. A wellnessezésre vágyók ezért is választják előszeretettel ezt a hajdúszoboszlói hotelt. A városba csalogatja a turistákat a számos gyógyfürdő és élményfürdő mellett a Hortobágyi Nemzeti Park és a Vadaspark is.

A gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is kiváló időtöltést kínáló Barátság hajdúszoboszlói hotel kényelmes ágyakkal, bőséges programkínálattal, ingyenes wifivel és ajándék ásványvízzel várja a vendégeit. A relaxáló, luxus szobák mellett junior és superior apartmanok is a vendégek kényelmét szolgálják a hajdúszoboszlói hotelben. A Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda a Mátyás király sétány 19. alatt várja látogatóit, melyről online is tájékozódhatunk a www.baratsag.hu weboldalon. A szabad helyekről érdeklődhetünk a +36 52 558 570-es telefonszámon és a sales@baratsag.hu e-mail címen.

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
geotextilia-tofolia
A tartós geotextília szerepéről röviden

Sokan szeretnének kerti tavat építeni, azért, hogy tovább fokozzák kertjük harmonikus látványát. Ahhoz, hogy tartós és valóban szép végeredmény szülessen,...

Close