Kövess minket!
  
     

Készítse fel autóját megfelelően és utazzon biztonságban!

Készítse fel autóját megfelelően és utazzon biztonságban!
2017, március 1.

A kellemes idő közeledtével az eddigieknél is többet fog autózni? Esetleg gépjárműve műszaki vizsgájának időpontja is közeledik, ami szeretné, ha gond nélkül sikerülne? Célszerű azt a szolgáltatót választania, ahol az autósbolt és az autósműhely egy helyen működik, így rögtön el tudják intézni a szükséges alkatrészcseréket is.

Autótulajdonosaként a hideg idő távozásával – így a közlekedést nehézkesebbé tevő téli időjárási viszontagságokról megfeledkezve – egyre többen indulunk gyakrabban útnak, ha pedig valaki a zord hónapokban otthon hagyta járművét, ismét bátran vezethet. Nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres ellenőrzésről sem, így meg kell bizonyosodnunk az alkatrészek helyes működéséről is. Fontos számon tartanunk a műszaki vizsga időpontját is, és időben felkészíteni autónkat. Bármilyen gondunk adódik, a legjobb megoldás, ha autósboltként és autósműhelyként üzemelő szolgáltatót keresünk fel, ahol az autójavítási feladatokat gördülékenyen látják el a hiányzó autóalkatrészek pótlásával, valamint a műszaki vizsgát is rájuk bízhatjuk.

Autósboltunk és autósműhelyünk teljes körű segítséget nyújt az autója működésével kapcsolatos nehézségek esetén. Gyárit és utángyártott alkatrészt egyaránt biztosítunk, valamint az autójavítási feladatokat is ellátjuk. Amennyiben nem csak egy-egy hiba megoldására keres megoldást, hanem járművére hamarosan műszaki vizsga is vár, nálunk ennek ügyében szintén sikerrel jár! Vállaljuk a műszaki vizsgáztatást és az ezzel kapcsolatos teendők elvégzését! Szolgáltatásainkról informálódjon bővebben internetes oldalunkon, a www.geniusztrade.hu-n!

 

Legyen teljesen biztos autója tökéletes üzemelésében és induljon útnak bátran! Alkatrész hibája esetén, műszaki vizsgára való felkészítés céljából és más karbantartási munkálatok elvégzése miatt forduljon hozzánk bizalommal, hiszen autósboltunk és autósműhelyünk egy helyen nyújt megoldást minden problémára! Kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeinken, a 06-70/3684641-es telefonszámunkon vagy e-mailben, a geniusztradekft@gmail.com címünkön!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Hasznos információk a Continental téli gumikról
Hasznos információk a Continental téli gumikról

Az élet bizonyos területein nem feltétlenül érvényesül az az aranyszabály, hogy a márkanév nem minden. A Continental téli gumik nem...

Close