Kövess minket!
  
     

Kozmetikai kezelések csúcsa: a mezoterápia

Kozmetikai kezelések csúcsa: a mezoterápia
2016, december 5.

A mezoterápia ma már jól ismert a kozmetikai kezelések világában, köszönhetően a kiemelkedő eredményességének. Az anti-aging kezelések egyik legjobbja sokféleképpen használható fel, például az arcbőr fiatalítására, ráncfeltöltésre és a bőr felfrissítésére is. Az eredmények nem csak gyorsan láthatóak, de sokáig is tartanak.

A mezoterápia a bőr kollagén termelését serkenti, mely anyag a víz megkötéséért felel. A bőrünkben lévő kollagén idővel veszít vízmegkötő képességéből, ezért is válik kevésbé feszessé az arcbőrünk, végül pedig ez vezet a ráncok kialakulásához. Mivel a mezoterápia során nem idegen anyag jut a bőrünkbe, hanem egy természetes anyag termelődése idéződik elő a kezelés során, nem kell allergiás reakcióra számítanunk.

Hogyan is néz ki a mezoterápia?

A mezopen készülék 12 vagy 36 tűs kezelőfejjel rendelkezik, mellyel olyan mikrosérüléseket ejtenek az arcbőrön, amelyek szabad szemmel alig vagy egyáltalán nem láthatóak. Másodpercenként 600 tűszúrás aktív hatóanyag bevitelt eredményez a bőr alá. Ám míg mi alig vesszük észre, a szervezetünk azonnal reagál a sérülésre, mégpedig úgy, hogy elkezd kollagént és elasztint termelni.

Mire használható a mezoterápia?

Elsősorban a bőr fiatalítására találták ki ezt a kezelést, kiválóan alkalmazható ráncok eltüntetésére. Ezenfelül más kozmetikai területeken is segíteni tud, használhatjuk májfoltos, száraz, vagy petyhüdt, pigmenthiányos bőr kezelésére, pórusok, hegek, és még a terhességi csíkok eltüntetésére is.

Rengeteg előnye közé sorolható, hogy a mezoterápiás kezelés minimális fájdalommal jár, pozitív hatása pedig azonnal érzékelhető. Nincs mellékhatása, nem hagy maga után hegeket. Gyakorlatilag bármilyen bőrtípuson alkalmazható, úgyhogy bárki számára elérhető lehet a kezelés. A tartós hatásért 5-6 alkalomból álló, 2-3 heti rendszerességgel való terápiát javasolnak a szakemberek.

Ha szeretné hatékonyan, és természetes módon megfiatalítani bőrét, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.santemedbeauty.hu webcímre, és tudjon meg többet kezeléseinkről! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-648-0878-as telefonszámon, illetve az info@santemedbeauty.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Meglepetés ötletek adventre
Meglepetés ötletek adventre

Az advent minden évben a karácsony előfutára, és mint olyan, van egy egészen magával ragadó hangulata, hiszen az egyszerű téli,...

Close