Kövess minket!
  
     

Küzdje le az életét megkeserítő problémákat allergia kezeléssel!

Küzdje le az életét megkeserítő problémákat allergia kezeléssel!
2016, január 26.

Sokan az allergiát a nyári időszakkal azonosítják, hiszen ekkor kerül a legtöbb pollen a légáramlatokba, és ebben az időben szenvednek a legtöbben a kínzó tünetektől. Pedig léteznek olyan allergia típusok, melyekkel nem csak nyári időszakban, ezek közül leggyakrabban a fémallergia és a hidegallergia kezelése válik szükségessé.

Pontosan mikor beszélünk fémallergiáról?

Az átlagos mindennapok során számtalanszor kerülünk kapcsolatba fémekkel, szervezetünk reakciója gyakran a fémmel való találkozás formájától, illetve a fém mennyiségétől függ. Egyes fémek esetén nagy mennyiségű belélegzése, illetve érintése helyi irritációs-gyulladásos folyamatokat indít el, mindazonáltal kisebb adag sem minden esetben veszélytelen. Az allergiás folyamatok beindításához sokszor pár mikro gramm mennyiség is elegendő.

A fémionok két gyakori úton képesek befolyásolni az immunrendszer működését:

  • Specifikus receptorokon keresztül, melyek aktiválják a T illetve a B limfocitákat
  • Nem-specifikus úton befolyásolják az immunrendszer működését

Mit érdemes tudni a hidegallergiáról?

A betegség súlyos verziójában szenvedők a téli hónapokban egyáltalán nem tudnak kimenni a szabadba, emellett nem fürödhetnek hideg vízben, de még jeges italok fogyasztására is képtelenek. A kór okozata általában nem ismert pontosan. Egyes teóriák szerint a hideg következtében a hízósejtek hisztamint szabadítanak fel, ami allergiás reakciót eredményez.

Minden tünet súlyossá válhat, ezért az allergia kezelése azonnali segítséget kíván. Ha Ön is szeretne megszabadulni végre fém- vagy hidegallergiájától, és megbízható megoldást keres, látogasson el honlapunkra, a www.medmis.hu weboldalra! Számunkra fontos az Ön egészsége, ezért mindent megteszünk, hogy speciális kezeléseink segítségével újra fellélegezhessen, és gondtalan életet élhessen! Kérdés esetén bátran keresse fel munkatársainkat telefonon a +36-30/200-4596-os számon, illetve e-mailben a medmis@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
balancemed3.hu
A mosoly egy görbe, amely mindent egyenesbe hoz

Az egészséges és szép mosoly pedig az életünket is könnyebbé varázsolja. Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a foghullás időskorra...

Close