Kövess minket!
  
     

Melyek a legújabb irányzatok a tetoválásban?

Melyek a legújabb irányzatok a tetoválásban?
2015, november 30.

Mint minden művészeti formában, a tetoválásban is folyamatosan követik egymást a különböző irányzatok, trendek. Ebből a szempontból napjainkban nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a korábbiaktól eltérően mostanság rengeteg különböző szín és formavilág közül válogathatunk, így mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. A következőkben a tetoválás napjainkban legelterjedtebb irányzatait mutatjuk be ezek közül.

  • Minimalista – Erre az irányzatra az apró, letisztult minták jellemzőek, általában fekete-fehér színben. Mindennek köszönhetően a minimalista tetoválások sokszor rejtve maradnak a kíváncsi szemek elől, hiszen az apró minták gyakran szinte észrevehetetlenek. Természetesen, ha ezek a kifinomult kis képek például a csuklón vagy a tarkón jelennek meg, akkor mindenki megcsodálhatja őket. Ideális megoldás azoknak, akiknek például munkája, beosztása miatt nem lehetséges a nagyobb minták készítése.
  • Geometrikus – A geometrikus stílusú tetoválás nagyon gyorsan lett népszerű szerte a világban. Jellemző rá, hogy akár nonfigurális, akár figurális képet ad ki a végeredmény, a mű minden részlete geometrikus formákból, sokszögekből, körökből, esetleg pontokból áll össze teljes egésszé.
  • Vízfesték – Ennek a stílusnak az a különlegessége, hogy a tetoválás olyan hatást kelt, mintha egy vízfestékből készült képet néznénk. Jellemzőek rá az elmosódott szélek, a művészi kivitelezés és az élénk, vibráló színek.
  • Pontozás – Az ebben a stílusban készült képek egésze apró pontokból áll, amelyek a tetoválás végén kiadják a különböző formákat. Egyaránt jellemző rá a színes és a fekete-fehér kivitelezés is, hiszen ez a megoldás mindkét verzióban egyaránt kivitelezhető.

Ha Ön is szeretne tetoválást készíttetni, forduljon a legjobbakhoz és keresse fel www.tattoosilver.hu honlapunkat! Ha pedig további kérdése van, vagy időpontot szeretne foglaltatni a konzultációhoz, hívjon minket a +36-20/497-51-71-es telefonszámon, vagy írjon nekünk tattoosilver@gmail.com e-mail címen! A legjobb szakemberek várják megkeresését győri tattoo szalonunkban!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Megoldás egy gyakori problémára, a migrénre
Megoldás egy gyakori problémára, a migrénre

A migrén nem általános fejfájást jelent. A vele járó fájdalom, fényérzékenység, és egyéb panaszok miatt akár munkaképtelenné is válhat az,...

Close