Kövess minket!
  
     

Messzi országokba szeretne virágot küldeni? Nem probléma!

Messzi országokba szeretne virágot küldeni? Nem probléma!
2017, június 7.

Manapság szinte minden családnál van valaki, aki külföldön, akár a világ másik felén kezdett új életet, és akár tartósan kint tartózkodik, de a barátaink, ismerőseink között is biztosan akad ilyen személy. Persze míg a környező országokban élőkkel nem problémás a kapcsolattartás, és megoldható időnként a hazautazás, vagy épp az, hogy mi látogassuk meg Őket, addig például az USA, Kanada, Ausztrália esetében ez már problémás, de akár a Nyugat-Európa is szinte leküzdhetetlen távolságokat jelenthet! Persze ez nem jelenti azt, hogy közvetett formában ne gondolhatnánk ezekre az illetőkre apró kis figyelmességekkel.

Egy-egy videóhíváson, vagy chatelésen kívül persze vannak lehetőségeink arra, hogy kapcsolatot teremtsünk a tőlünk messze élő szeretteinkkel, mégpedig mindezt tehetjük egy nem várt meglepetés formájában is! Egy megfelelő nemzetközi virágküldéssel foglalkozó cég segítségével a világ bármely pontjára küldhetünk virágcsokrokat, melyek valljuk be, több ezer kilométer távolságból biztosan meglepik majd az illetőt, akinek szánjuk! Mindemellett természetesen fontos a kínálat is, hiszen mindenkinek megvan az egyedi ízlése, ami a virágokat illeti, és igencsak zavaró lehet, ha a nemzetközi virágküldő szolgálat kínálatából ennek nem tudunk megfelelni. Ezen kívül pedig szintén elhanyagolhatatlan tényező a szállítás milyensége, hiszen a csokornak tökéletes állapotban kell lennie, akár Ausztráliába szánjuk azt, akár egy szomszédos országba.

Válassza cégünket, ha nemzetközi virágküldésre van szüksége! Kínálatunkban akár alkalmak szerint csoportosítva is válogathat csokraink és virágkosaraink között, és garantáljuk, hogy megtalálja majd azt a virágcsokrot, aminek örülni fog az illető, akinek küldi! Virágainkat minden esetben tökéletes, friss és makulátlan állapotban adjuk át, legyen szó a föld bármely országáról! Látogasson el honlapunkra, a www.theflowerbird.com –ra, és tekintse meg kínálatunkat!

Kérdéseivel keressen fel minket az info@theflowerbird.com e-mail címen, valamint a +36-30-933-9570 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Miért éri meg házhoz szállítani az ebédet?
Miért éri meg házhoz szállítani az ebédet?

Az ebéd házhozszállítása egyre népszerűbbé válik, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnye van. Egyrészt nem kell arra időt szánnunk, hogy...

Close