Kövess minket!
  
     

Mi a jó a diákmunkában nyáron?

Mi a jó a diákmunkában nyáron?
2019, április 25.

A nyár a nagybetűs vakáció ideje, ami a diákévek egyik legjobb része. A sok tanulás, a vizsgák, a megannyi lecke és koncentrálás után végre van egy kis idő arra is, hogy a diákok csak jól érezzék magukat, az édes semmittevéssel foglalkozzanak, és éljenek. A nyár sok diák számára a munkát is jelenti, de nem az iskolapadban, hanem diákmunka keretei között. Sokan azért vállalják, mert nem tehetnek mást, szükségük van a plusz anyagi forrásra, támogatni szeretnék a családjukat, vagy éppen vágynak valamilyen élményre, tárgyi dologra, amit  a saját pénzükből terveznek megvásárolni. Azoknak is érdemes megfontolni a nyári diákmunka elvállalását, akik egyébként nincsenek rászorulva, hiszen sok-sok előnnyel jár egy ilyen tapasztalat.

Képzeld el, hogy a nyár végén úgy térsz vissza a suliba, hogy van egy kis plusz pénzed, és a tarsolyodban még tapasztalatok is lapulnak! A diákmunka tapasztalata jól jön a későbbiekben, amikor majd gyakorlatra, vagy állásra jelentkezel. A suli végén a Te önéletrajzodban a tanulmányok alatt nem üres sorok lesznek, és nem kell kitöltened mellébeszéléssel sem, mert a diákmunkában szerzett gyakorlatod kerül majd a kipontozott részre. Ugye mennyivel jobban hangzik így befejezni a nyarat, mintha csak cél nélkül léteztél volna? Persze marad idő a diákmunka mellett a szórakozásra is, ne félj! Te döntöd el, hogy mit vállalsz, mit szeretnél kipróbálni, és mennyi pénzt akarsz keresni. Ki tudja, az is lehet, hogy nálunk találod meg az első igazi munkahelyedet is!

A www.pinkdiak.hu honlapon cégünk, a Pink Szolgáltató Iskolaszövetkezet oldalát találod. Ha felkeltettük az érdeklődésedet a diákmunka iránt, és szeretnél egy igazán megbízható, családias hangulatú iskolaszövetkezet tagja lenni, keress minket! Minden lényeges információt feltüntettünk a weboldalon, ami a belépés feltételeit foglalja össze. Ha kérdésed van, gyere be személyesen hozzánk, és regisztrálj, vagy lépj kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken! Hívj minket a +36-70-239-0554-es telefonszámon, vagy írj üzenetet a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Praktikus gyógyítás: hordozható masszázságyak

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle wellness szolgáltatások, melyeknek szerves részét képezik a masszázs kezelések. A masszázs azonban nem...

Close