Kövess minket!
  
     

Mi az összefüggés az egyedfejlődés és a rák között?

Mi az összefüggés az egyedfejlődés és a rák között?
2019, május 29.

A 21. század egyik legrettegettebb betegsége a rák; sajnos rengetegen szenvednek valamilyen daganatos megbetegedésben. Egyesek szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen kigyógyulnak belőle, másoknál pedig sajnos olyan szövődmények merülnek fel, hogy a rák csakis halálos kimenetelű lehet. A rákkutatók világszerte próbálják megfejteni a rettegett betegség kiváltó okát, illetve keresik az ellenszerét, azonban az eredmények még korántsem olyan pontosak, hogy magyarázatot és segítséget tudjanak nyújtani a betegeknek. A Germán Gyógytudomány viszont másféle módon, a nyugati orvoslástól eltérően közelíti meg a daganatos betegségeket: az általa képviselt elmélet szerint a rák és az egyedfejlődés között komoly összefüggések találhatóak, amik magyarázatot adnak a betegség okára.

A Germán Gyógytudomány szerint az egyedfejlődés fázisaiból indulnak ki a daganatos megbetegedések. Az embrió fejlődése során három csíralemez képződik, amikhez szövetek, szervek, sejtek, agyi részek tartoznak. A kutatások során a szakemberek megállapították, hogy ha a rákos sejtek egy bizonyos csíralemezhez köthetően jelennek meg, akkor az adott lemezhez kapcsolódó részben kezd kialakulni a betegség; ebből következtettek arra, hogy az egyedfejlődés és a rák szoros összefüggésben állnak egymással. A Germán Gyógytudomány ezen megállapítása több fontos kérdésre is választ tud adni, ami segíthet a gyógyulás útjára lépni.

Ha bővebb információkat szeretne megtudni az egyedfejlődésről, vagy felkeltette érdeklődését a Germán Gyógytudomány és erről szeretne többet megtudni, fedezze fel weboldalunkat, amit a www.germangyogytudomany.hu címen ér el! Ismerje meg korunk rettegett betegségének egy másik oldalát! Honlapunkon több érdekes, hasznos információt is olvashat a daganatos megbetegedések kiváltó okáról, kutatásokról.

Amennyiben kérdései lennének az egyedfejlődésről, vagy a kutatásokról, lépjen velünk kapcsolatba telefonon, a 06-20-915-4715-ös számon, vagy e-mailen, az info@germangyogytudomany.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
levendularoma.hu.19apr
Kozmetika a 11. kerületben: klasszikus és új kezelések is elérhetők!

Sok embernek eltérőek az igényei a kozmetikai kezelésekkel kapcsolatban: egyesek kifejezetten az újdonságokat szeretnék kipróbálni, mások pedig a klasszikus, jól...

Close