Kövess minket!
  
     

Miért hasznos a coaching?

Miért hasznos a coaching?
2018, szeptember 28.

Nincs olyan ember, aki életében legalább egyszer ne érezte volna magát gyengének ahhoz, hogy bizonyos helyzetben döntést hozzon, vagy kiálljon magáért. Ezek a pillanatok egyrészt betudhatóak az önbizalomhiánynak, másrészt a rossz tapasztalatoknak, ezért ahhoz, hogy mindez leküzdhetővé váljon, és új lapokra lehessen fektetni az életet, érdemes coaching foglalkozásokon részt venni.

A coachingról egyre gyakrabban lehet hallani, azonban sokan nincsenek tisztában azzal, hogy valójában miből állnak ezek a foglalkozások. A coaching során egyénre szabott, strukturált fejlesztő beszélgetések kerülnek megvalósításra, amelyeknek célja a személyes erősségek, készségek fejlesztése, a problémás szituációk megoldásában fellelhető határok megszüntetése. Sokaknak nemcsak ezen szempontok szerint van szükségük segítségre, hanem a gyors változásokhoz történő alkalmazkodásokhoz is, ugyanis sokakat elborzaszt a kilátástalanság, a bizonytalanság gondolata, így az ebből fakadó stresszt is segít a coaching feldolgozni, megérteni.

A coaching nem más, mint fejlesztő foglalkozások összessége, amelyek során az érintett a tudására, belső erősségeire támaszkodva képessé válik az akadályok leküzdésére, így bármilyen célt elérhet, legyen szó szakmai, vagy magánéleti területről. A coaching a múltat maga mögött hagyja, és helyette  a jelen és a jövő konkrét megoldásaira koncentrál. A coaching során a kliens fogja meghatározni, hogy mely probléma megoldásához és mely terület fejlesztéséhez kíván segítséget kapni, azonban a szakember tanácsolhatja pár alkalom után, hogy hogy az ügyfél előnyére válna, ha más területekkel is foglalkoznának együtt. A coaching során nem mentort kap a foglalkozásokon keresztül, hanem fejlesztő támogatást, amivel sokkal könnyebbé válnak az akadályok, és az, hogy megbecsülje pozitív tulajdonságait.

Ha Önnek is szüksége van iránymutatásra, döntsön a coaching mellett, ehhez pedig vegye fel velem a kapcsolatot! Kulcsár Krisztina vagyok, és a célom az, hogy minél több ember számára feltárjam értékeit, ezáltal pedig erőt biztosítsak a mindennapok küzdelméhez. További információkat a foglalkozásokról honlapomon találhat, amelyet a www.kulcsarkrisztina.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon telefonon, a 06-20-662-4569-es számon, vagy írjon e-mailt a christina.kulcsar@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
talentum-autosiskola.hu1
Itt az idő a jogosítvány megszerzésére: tantermi KRESZ tanfolyam indul 10.03-tól!

Jogosítványt szerezni sosem késő, sőt, jobb később, mint soha! Ha valaki tudja, hogyan kell vezetni egy autót, ehhez pedig még...

Close