Kövess minket!
  
     

Mit tegyünk, ha járművünk akkumulátora lemerül?

Mit tegyünk, ha járművünk akkumulátora lemerül?
2015, október 29.

Ha gépjárművel rendelkezik, biztosan előfordult már Önnel is olyan kellemetlen helyzet, amikor nagyon sietett volna valahova, de egyszerűen nem indult be az autója. Ilyenkor legtöbbször az autó akkumulátor a hiba okozója, a hideg pedig még inkább ront az előbb-utóbb elhasználódó autó akkumulátor állapotán.

Erőltetni az indítózást nem szabad, így ha egy kis idő után nem indul az autó, válasszuk a töltést – azt viszont tudnunk kell, hogy ez nem nyújt azonnali megoldást

Sokakban felmerül a kérdés: Mi okozhatja az autó akkumulátor lemerülését? A fényszóró égve felejtésével, netán az autó hosszabb leállásnak köszönhetően lemerülhet az autó akkumulátor, ám ha szerencsés a helyzetünk, nincs komoly probléma. Nézzük, mik a megoldások:

  • Ha a közelben találunk más autóst, és rendelkezésünkre áll olyan kábel, ami az autók akkumulátorainak összekötésére szolgál, akkor nyert ügyünk lehet.
  • Amennyiben otthon található akkumulátortöltő, könnyen feltölthetjük az akkumulátort, arra viszont számítani kell, hogy ez hosszadalmas folyamat.

Vannak olyan szolgáltatók, ahol szakemberekre bízható minden akkumulátorral kapcsolatos kérdés, és több szempontból is célszerű ilyen helyen kérni a segítséget: az akkumulátor kicserélése előtt mindig szükséges megmérni azt teszterrel, hogy mennyire maradt még megbízható, és ennek megállapítása után dönthető el, hogy muszáj-e másikat venni.

Mi az akkumulátorok töltésével, átvizsgálásával, és eladásával is foglalkozunk. Bármilyen akkumulátort érintő kérdése, gondja adódik, tőlünk biztosan a lehető legrövidebb időn belül választ kaphat.
A www.csorba-akku.hu internetes oldalunkon betekintést nyerhet szolgáltatásainkba, ha pedig akkumulátor vételére kerülne sor, nálunk kedvező áron juthat hozzá többféle típushoz.

Amiért érdemes a Csorba-Akku Kft.-t választania:

  • Részletes tanácsadás.
  • Kedvező feltételek.
  • Karbantartás, feltöltés és eladás egy helyen.
  • Hozzáértő munkatársak.
  • Non-stop nyitva tartás.

Várjuk megkeresését az info@csorba-akku.hu e-mail címen, illetve a 06-1/379-3142, és a 06-20/944-9295-ös telefonszámokon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A Dia-Wellness termékek – szerezze be őket egyszerűen!
A Dia-Wellness termékek – szerezze be őket egyszerűen!

Ön egészségesebben szeretne étkezni? Allergia, esetleg cukorbetegség miatt kénytelen életmódot változtatni? Szerencsére webshopunkban számtalan egészséges, diétás és szénhidrátcsökkentett termékeket talál,...

Close