Kövess minket!
  
     

Novemberi programajánló: IX. Budapest Tattoo Expo

Novemberi programajánló: IX. Budapest Tattoo Expo
2016, október 20.

Most egy programajánló következik, mely keretein belül meginvitáljuk Önöket egy egyedi és különleges rendezvényre, a IX. Budapest Tattoo Expo-ra, mégpedig azért, mert szegedi tetováló szalonunk neves művészei is jelen lesznek az eseményen!

A tetoválógépek zúgása, a tű érzete a bőrön, a festék jellegzetes illata és az a különleges érzés, melyet a tetoválás készítésének folyamata kelt az emberben – akinek van tetoválása, tudja, hogy ez milyen érzés. A Budapest Tattoo Expo pontosan azért jött létre, hogy azokat az embereket, akik rajonganak a tetoválásokért – legyen szó csak a minták viseléséről vagy a tetoválások készítéséről -, egy helyre gyűjtse, kialakítva így egy nagy, baráti társaságot, akik bár mind eltérőek, egy valamit mégis ugyanúgy szeretnek.

Természetesen egy ilyen hatalmas rendezvény keretein belül nem csak a már elkészült tetoválásokban lehet gyönyörködni, hanem új tetoválások készítésére, vagy éppen készíttetésére is van lehetőség, ugyanis számos neves tetoválóművész lesz kinn a helyszínen, akik ott, helyben készítenek majd különlegesebbnél különlegesebb mintákat. Ráadásként eláruljuk, hogy az érvényes jeggyel rendelkezők óránként nyerhetnek tetoválást, így máris egy okkal több, hogy Ön is ellátogasson a rendezvényre!

A tetoválások készítésén túl az érdeklődők részt vehetnek előadásokon és versenyeken is, valamint 8 zenekar koncertjét élvezhetik egész éjszaka (a fellépők között szerepel a híres Watch My Dying és a Nomad zenekar is), így egy új tetoválás mellé még pár koncertélményt és érdekes információt is be lehet gyűjteni!

Ha sikerült felkelteni az érdeklődését, látogasson el a IX. Budapest Tattoo Expo-ra, ahol találkozhat csapatunkkal, ráadásul pedig akár egy új fekete-fehér vagy színes tetoválás készíttetésére is van lehetősége!

Ha szeretne tetoválást, de a rendezvényre nem tud eljönni, akkor se aggódjon, hiszen szegedi tetováló szalonunk minden hétköznap, valamint szombatonként is várja új és visszatérő vendégeit! További információkat weboldalunkon, a http://tattooszeged.hu-n olvashat, kérdés esetén pedig elér minket a tattooszeged@gmail.com email címen, valamint a +36-30/858-64-66-os telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
valid-hu-16-okt
A leggyakoribb fogproblémák

A fogászati beavatkozás sok emberben ébreszt kellemetlen élményeket, pedig minőségi fogászati eszközökkel mindegyik beavatkozást teljesen fájdalommentes lehet. Persze ez függ...

Close