Kövess minket!
  
     

Prunus, cseresznye és díszcseresznye fákkal szebbé varázsolhatja a környezetét

Prunus, cseresznye és díszcseresznye fákkal szebbé varázsolhatja a környezetét
2020, április 17.

Ismeri a Prunus fajtákat? Szeretné, ha a kertjében, vagy az udvarán olyan fák tündökölnének, amelyek gyümölcsükkel is gazdagítják Önt? Tudjon meg többet a Prunus nemzetségbe tartozó növényekről, és ültessen közülük!

A természet közelsége a tisztább levegőt, a szép környezetet, és a nyugalmat biztosítja az emberek számára. Szabadidőben célszerű minél többet a friss levegőn tartózkodni, miközben különféle növényekkel lehet találkozni, a megfigyelésük, és a közelükben való tartózkodás pedig felüdülést okoz mindenkinek.

Prunus nemzetségébe sokféle faj tartozik, így bőséges kínálatból választhat. Olyan növényekről van szó, amelyek felhívják magukra a figyelmet, mivel nem szokványos külleműek. Találhat olyan fákat, amik kérgükkel díszítenek, de ha a levélzetben szeretne gyönyörködni, akkor azokat a fajtákat érdemes elültetni, melyek a lombozatukkal díszítenek. Lehet, hogy Ön a virágokat szereti leginkább nézegetni, ebben az esetben is találhat telepíthető élőlényeket a Prunus nemzetségében.

Ennek a csoportnak a növényei igazán különlegesek, mert vannak közöttük díszfák, és ehető gyümölcsöt adó növények is. Kiszolgálhatja a családját különféle termésekkel, például cseresznyével, szilvával így sokat tehet az egészség megőrzése érdekében. Változatossá teheti az étkezést, és vitaminban, ásványi anyagban, rostban gazdag gyümölcsöket termelhet a saját kertjében.

Prunus nemzetség fáit parkokban is megtalálhatja, mivel közkedveltek. A zöldterületre látogatóknak szemet gyönyörködtető látványban lehet részük, ha ilyen növényekkel találkoznak a sétájuk során. Most tavasszal különösen díszítenek ezek a fák. Virágba borult ágaik már messziről felhívják magukra a figyelmet, mint például a díszcseresznyefák, melyeket gyakran ültetnek a településeken az út mentén.

Tahi Faiskolai telepünkön rengeteg növénnyel ismerkedhet meg, és egyéni elképzelése szerint választhat közülük. Megtalálhatja nálunk a Prunus növények széles kínálatát, így a gyümölcstermesztésre alkalmas fajtákat, és a dísznövényként tartható változatokat is. Tekintse meg a katalógusunkat, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.tahi.hu weboldalon! Felmerülő kérdései esetén pedig hívja a 06-26-387157-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@tahi.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
azonnali-betegszallitas-betegszallitas
Azonnali betegszállítás megbízhatóan és biztonságosan

Számos esetben lehet szükség azonnali betegszállítási szolgáltatásokra, hiszen tartósan beteg emberek esetén a kezelésekre való kórházi szállítást könnyíti meg, valamint adódhatnak olyan...

Close