Kövess minket!
  
     

Tippek a dohányzásról való leszokáshoz

Tippek a dohányzásról való leszokáshoz
2018, május 22.

A dohányzásra könnyű rászokni, és sokkal nehezebb leszokni róla. Sokan küszködnek ezzel, hiszen a leszokás a dohányzásról nagyon nehéz feladat, mégiscsak egy függőségről van szó. Van viszont pár tipp, aminek betartása esetén nagyobb eséllyel tehetjük le véglegesen a cigit.

Az első lépés, hogy mindent távolítsunk el a környezetünkből, ami cigizésre csábít. Ilyen értelemszerűen az összes megmaradt cigaretta, a hamutálak, illetve a cigiszag is, amit korábban magába szívhatott a kárpit. A környezetünkben lévőket is kérjük meg arra, hogy legyenek figyelemmel ránk, és ne dohányozzanak előttünk.

Bár sokan azonnal leteszik a cigit a döntés meghozatala után, könnyen lehet, hogy a mi akaratunk nem ennyire erős, és ezt nem is kell szégyellni. Érdemes a leszokást a dohányzásról fokozatosan véghezvinni, folyamatosan csökkentve a naponta elszívott cigik számát. Az is segítheti a leszokást a dohányzásról, ha találunk valami helyettesítő tevékenységet. Ahányszor ránk jön a vágy, hogy cigizzünk, kezdjünk bele valami másba: akár egy telefonos játékkal való játék, akár egy alma elfogyasztása is helyettesítő tevékenység lehet.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a napi rutinunkat is befolyásolja a leszokás a dohányzásról. Előre ki kell találnunk, hogy mit fogunk csinálni cigiszünetek helyett, mert ha nincs tervünk, még nagyobb lesz a vágyódás. Értelemszerűen nem érdemes lemenni a többiekkel cigizni, de az se megoldás, ha nem tartunk szünetet a munkában. Rövid séta, kávézás a nemdohányzó kollégákkal is segíthet.

Ha már a jól bevált tippek sem segítik a leszokást a dohányzásról, forduljon az Antidohány Szolgáltató Bt.-hez bizalommal! Fájdalom- és mellékhatásmentes eljárásunk a természetgyógyászatot hívja segítségül a leszokáshoz. További információért látogasson el honlapunkra, a www.antidohany.hu webcímre, és ismerje meg kezelésünket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-381-8422-es és a +36-1-343-1349-es telefonszámokon, illetve a kapcsolat@antidohany.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Milyen vágott virágokkal kedveskedjünk nyáron?
Milyen vágott virágokkal kedveskedjünk nyáron?

Virágot ajándékozni minden évszakban szokás, de nyáron a legbőségesebb a választék. A nyári virágok változatossága elképesztő, tehát nem nehéz gyönyörű...

Close