Kövess minket!
  
     

Továbbtanulás Bécsben, a világ legélhetőbb városában

Továbbtanulás Bécsben, a világ legélhetőbb városában
2020, március 11.

Bécs nem ok nélkül az egyik legélhetőbb város Európában és az sem véletlen, hogy olyan sok magyar találja meg számításait az ausztriai fővárosban. A közel 2 millió lakosú városban szép számmal élnek magyar ajkú, magyar állampolgárok is, de sokan ingáznak az ottani munkahelyek vagy éppen az iskola miatt. A német nyelvet kedvelők számára is ideális megoldás a továbbtanulás Bécsben, hiszen ez a világ második legnagyobb német ajkú települése Berlin után.

továbbtanulás Bécsben nem is olyan bonyolult, mint azt sokan gondolnák. Megfelelő kapcsolatrendszerrel és kellő utánajárással bárki választhatja második otthonának ezt a gyönyörű várost, akár munkahelyről, akár családalapításról, akár oktatásról is legyen szó. Persze nem csak akkor érdemes ide látogatni, ha a tanulás Bécsben a cél, hanem turistaként is, hiszen számos történelmi és kulturális, valamint művészeti helyszín várja az ide látogatókat. Bécs Európa egyik legkedveltebb idegenforgalmi célpontjainak egyike és a Mercer ranglista szerint ez a világ legélhetőbb városa is egyben, ezért sok magyar diák is elgondolkozik azon, vajon milyen lehet a továbbtanulás Bécsben.

Így tanulhatunk tovább a Bécsi Egyetemen!

Bár Magyarországon is számos szakma elsajátítható magas színvonalon, a Bécsi Egyetemen sokféle olyan tárgyat tanulhatunk és többféle olyan végzettséget szerezhetünk, amelyre itthon nincs lehetőségünk. Azok, akik a továbbtanulást Bécsben tervezik, jól járnak, ha ezt nem kizárólag saját kútfőből, hanem egy hozzáértő csapat segítségével teszik. A tanulás Bécsben sokkal egyszerűbb, ha egy tapasztalt, kapcsolati rendszerrel rendelkező cég fogja a kezünket és egyengeti a kijutásunkat, elszállásolásunkat és megfelelő segítséget nyújt az ottani élethez.

továbbtanulás Bécsben tehát gyerekjáték, ha van megfelelő partnerünk hozzá. Ilyen segítséget nyújt Gombosné Akaró Éva egyéni vállalkozó, a How 2 Begin alapítója és üzemeltetője. Segítségével bővebb információkat szerezhetünk az egyetemről, a városról és a szállásokról is. Szolgáltatásainak teljes listája megtekinthető a weboldalán, a www.how2begin.hu webcímen. Kérdéseinket pedig bátran feltehetjük telefonon a +43 677 63143688-as telefonszámon vagy e-mailben a contact@how2begin.hu e-mail címen.

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
BUDAPESTI-PSZICHOLOGUS-pszicho-menta
Pszicoterápia a mentális betegségek leküzdéséért

A folyamatos stressz, a megpróbáltatások és a megfelelni akarás mindenki életében jelen van, ám sokaknál hosszú távon komoly problémákat idézhet...

Close