Kövess minket!
  
     

Ügyeljen az egészségre takarítás közben is használható munkavédelmi eszközökkel!

Ügyeljen az egészségre takarítás közben is használható munkavédelmi eszközökkel!
2019, február 21.

Feladatai közé tartozik a takarítóeszközök biztosítása? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy gondtalanul, gördülékenyen történjen a teendők ellátása? A kiváló minőségű tisztítószerek és a megbízható takarítógépek mellett nem feledkezhet meg a munkavédelemről sem. A takarítószemélyzet egészségének megóvása, és a megfelelő munkakörülmények biztosítása elengedhetetlen. Érdemes minden kelléket egy helyről beszerezni, így időt spórolhat, és költséghatékonyan járhat el.

A tiszta környezet fenntartása nélkülözhetetlen mindenhol. A különféle intézmények, áruházak és más ingatlanok esetében, ahol sok ember fordul meg naponta, főként lényeges a rendszeres takarítás. Korszerű takarítógépek, és kiváló minőségű tisztítószerek könnyítik a munkánkat. Azonban nem szabad a munkavédelemről sem megfeledkezni. Akár üzemeltetőként, akár takarítóként dolgozunk, a munkavédelemre kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Az egészség óvása és a biztonságos munkakörnyezet megteremtése mindennél fontosabb.

Különböző típusú munkavédelmi kellékek közül rendelheti meg a munkaterületnek megfelelő termékeket. Cégünk, az Il Contatto Kft. kiváló minőségű eszközöket nyújt kedvező áron: séfkesztyűk, háztartási gumikesztyűk, valamint eldobható, hosszú gumikesztyűk egyaránt rendelkezésére állnak választékunkban. Webáruházunkban hozzájuthat mindenhez, ami nélkülözhetetlen a takarítási munkafolyamatok során. Célunk, hogy nehézségek nélkül, minél gyorsabban, ugyanakkor biztonságos módon oldja meg a különféle feladatokat. A munkavédelmi eszközökön kívül megrendelheti a tisztítószereket, valamint a takarítógépeket is. Tekintse meg hatalmas kínálatunkat, és informálódjon részletesen termékeinkről a www.higienia.net internetes oldalunkon!

Gondoskodjon a munkavédelemről kiváló minőségű kellékekkel! Biztosítsa a szükséges mennyiségű, megfelelő típusú kesztyűket és más eszközöket is! Szerezze be egy helyről a tisztítószereket, a takarítógépeket, valamint a munkavédelmi termékeket! Beszerzés ügyében, és felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-20-232-2136-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@ilcontatto.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
fuzfapihenopark.hu.19feb
Plusz egy éjszaka ingyen szállás? Kapcsolódjon ki Poroszlón!

Szeretne néhány napot megszokott környezetétől távol tölteni? Nyugodt, igényesen kialakított szálláshelyet keres, ahol tökéletesen kipihenheti magát? Kiváló ötlet a Tiszta-tó...

Close